Kontakt

[sg_popup id=”1″ event=”onload”][/sg_popup]Jeg var selv på Sri Lanka i sommeren 2013 og det var en helt fantastisk tur (Du kan læse om vores rundrejse her) – et skønt land med masser af kulturelle oplevelser, spændende natur og en masse flinke og livsglade mennesker. 

Jeg har her på sri-lanka.dk delt en masse af mine erfaringer fra rejsen og skrevet om vores oplevelser og jeg håber du kan bruge artiklerne i forbindelse med planlægningen af jeres egen ferie.

Har du spørgsmål om Sri Lanka, rejser hertil eller til privat chauffører på Sri Lanka, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Sønnik og jeg efter en times tur på elefantryg – Sønnik var helt vild med det og ville gerne prøve flere gange 🙂

Kontakt sri-lanka.dkPå sri-lanka.dk er det mig (Kristian Konradsen), der dele mine erfaringer og oplevelser fra vores rundtur på Sri Lanka.

Sri-lanka.dk
Holmevej 1a
8920 Randers NV

Email: mail@sri-lanka.dk

 

 

12 Comments

 1. Hej
  Vi skal rejse til Sri Lanka her i december 4 uger, og glæder os helt vildt, den anden dag sad jeg på din side, og der var et link til en anden som havde været der sidste år tror jeg eller i år, jeg kan bare ikke finde linket igen, kan du hjælpe?
  Mvh
  Anne

 2. Hej Kristian 

  Min kæreste og jeg skal til Sri Lanka her den 29. januar og vi har talt lidt om at leje en privatchauffør. Vi kan bare ikke helt finde ud af, hvor vi kan booke eller få kontakt til dem? 

  Hvor mange dollars må man tage med ind i landet? 

  Venlig hilsen 
  Line Jensen

 3. Jesper Mahler Clemmensen Reply

  Hej.

  Vi besøger Sri Lanka 4. februar til 18. februar

  Vi har tænkt på en 2 dages tur for at besøge Kandy og bestige Adams Peak. Er dette bedst på en hverdag, eller er det underordnet.

  Opstigning til Adams Peak, er estimeret til 3,5 time.
  Har set at det anbefales at starte kl. 03.00.
  Vi er en gruppe på 6 voksne i ok form, så er det ok at starte om morgenen ca kl 07.00?
  Bør man reservere hotel i god tid.

  Mvh

  Jesper

  • Hej Jesper,

   Det er underordnet. Der er ikke den store forskel.

   Igen kommer det an på, hvad i vil. Solopgangen er jo tidligt, så derfor anbefales det kl 3, så man kan se den. Og så er det heller ikke så varmt.

   Gør i det midt på dagen skal i have masser af vand med.

   Hotellet kan i godt vente med, hvis i ikke er kræsen. Der er masser af hoteller i Kandy.

   Mvh

 4. Lisa Vilstrup Reply

  Hej  Kristian. Tak for alt dit arb. Med denne udførlige rejsevejledning til Sri Lanka.

  Vi er en børnefamilie m to drenge på henholdsvis 4 år og 5 mnd. Og vi skal udforske Sri Lanka ml.26.marts til 1.maj.

  jeg forestiller mig at det nok er rarest når vi nu har vores små børn, at der ikke sker alt alt for meget, samtidig med at vi gerne vil opleve noget.

  Tænkte at starte m en uges strand ferie  i Mirissa og slutte af m 7-10 dage på en strand i Tangalle. Men når vi nu rejser hovedsagelig i april måned vil du så anbefale steder på Østkysten frem for syd? Har fået indtryk af at i april kan man egentlig være over hele Sri Lanka…? 

  Og er der nogle attraktioner du vil anbefale man ikke skal snyde sig selv for selvom vi rejser med så små børn ? Jeg tænker yala, little dams peak, ella og togtur ml.kandy/ella/ Eliya nuwara….  nogle templer du vil fremhæve frem for andre? Andet?

  Tænker at tage 2 uger i midten af ferien m chauffør rundt omkring for at se nogle af disse steder ind imellem vores strandophold… hvad hvis man nu vil blive et sted et par dage og så bruge chaufføren igen,  skal man så betale for alle de dage  hvor han “venter”? Og havde i bil med autostol til jeres dreng?

  Tak
  Mvh.Lisa 

  • Hej Lisa,

   Det var dejlig lang tid i har til, at være på Sri Lanka – så er der god tid til, at opleve landet i et stille og roligt tempo.

   I April kan i være over hele øen. Der er ikke som sådan en regntid i skal tage hensyn til. Men jeg synes i skal overveje noget tid på strandene nord for Trincomalee – dem har jeg skrevet lidt om her https://www.sri-lanka.dk/blog/de-8-bedste-strande-paa-sri-lanka/

   Jeg synes helt klart, at i tage turen fra Kandy til Eliya nuwara og videre ned til Yala. Det er en virkelig smuk og interessant tur og i kan opleve te plantagerne.

   Men derudover synes jeg i skal se:
   https://www.sri-lanka.dk/byer-sevaerdigheder/anuradhapura/
   https://www.sri-lanka.dk/byer-sevaerdigheder/polonnaruwa/
   https://www.sri-lanka.dk/byer-sevaerdigheder/dambulla/

   Det er nogle steder jeg ikke ville gå glip af og ungerne vil også finde det interessant.

   Enten skal i booke en chauffør på de forskellige hoteller og så kun de dage i skal bruge en. Ellers kommer i til at betale heletiden. Vi fik en fast pris for alle 3 uger og så stod han til rådighed for os. Han spurgte så et par gange om vi skulle bruge ham i dag (fx. mens vi var på strandene) da han så ville besøge noget familie. Men vi betalte for alle dagene.

   Vi havde en autostol – ikke noget nyt og smart, men en ældre model. Du skal dog bestille det hjemme fra og bede dem om at sende billeder, så i er sikre på, at det er den rigtige model/størrelse. Alternativt, så tag jeres egne stole med – så er i sikre.

   Mvh

 5. Lisa Vilstrup Reply

  ej Kristian tak for det gode svar..
  Tænker at starte m en uge i Mirissa. 

  Og så tænkte jeg at det ville være fint at slutte af i Tangalle.tror du d passer m at opleve nogle af de steder indimellem disse to strandophold eller ligger de logistisk lidt  fjollet? 
  Og er lidt i tvivl om vi ska booke alle hoteller hjemmefra, ift.hvis ellers alt er fuldbooket når man kommer. Omvendt gir d meget lidt fleksibilitet, hvilket jeg egentlig tror er vigtigt når vi rejser som børnefamilie. M vil du mene at der i april måned er meget fuldbooket rundt omkring? Vi vil gerne opleve Yala samt toget kandy, nuwara Eliya og ella og nogle af de templer du  nævner.m fedt du også anbefaler Østkysten. Det passer måske fint efter oplevelser kandy.ella og yala?m oplevede i ikke der  blev for meget rejseri når i havde  jeres  dreng  m?
  Tak.
  Mvh.Lisa 

  • Hej Lisa,

   Øren er ikke særlig stor og i har rigtig god tid.
   Vi var der kun i 3 uger og kom hele øen rundt – uden vi synes det blev for meget. Hvis i planlægger turen, er der ikke det store rejseri og tit er det kun 1-2 timer i skal køre. Så jeg vil bestemt ikke mene, at det bliver for meget.

   Fx. kørte vi fra Trincomalee til Dambulla og så det. Samme dag kørte vi til et hotel mellem Dambulla og Polonnaruwa. Det hotel var vi så på i 3 dage, hvor vi den ene dag kørte ud og så Polonnaruwa, dagen efter Løveklippen og den sidste dag red vi på elefanter. Alle dagene var kun ½ dags ture, så vi havde stadig masser af tid på hotellet/i poolen, så sønnik oplevede det ikke som “noget slemt” :O)

   Jeg vil mene, at i sagtens kan vente med, at booke hotellerne. I kan måske ikke få de bedste, men i vil altid kunne finde plads i området. I kan dog på forhånd undersøge om der er nogle festivaller ol. i området, da det gør noget ved pladsen på hotellerne :O)

 6. Lisa Vilstrup Reply

  Hej Kristian.

  Tak for dit svar. Det er godt at høre at i alligevel har haft en så afslappende oplevelse .. ville høre om hvordan du ville anbefale/foreslå og i hvilken rækkefølge at vi mellem 8 stranddage i Mirissa istarten og 10 stranddage v tangalle over ca 18 dage får oplevet ella, togtur v ella,  får set eliya nuwara/little adams peak, nogle templer, og safari og du nævnte strand v østkysten?

  På forhånd
  Tusind tak, 
  Lisa

Write A Comment